2 juni 2013
12:00

Hönö IS

Referat: BK Häcken Svart - Hönö IS

Återigen gör vi en väldigt bra match å det e inte långt ifrån att vi kunde fått till en kvittering i slutet, dem 3 inlånade tjejerna Tilda, Felicia å Elin gör det mycket bra, Simon å Daniel från 00:er kämpar å river å sliter hela tiden, grymt jobbat. Alex som va tebaka från sjukbädden hade ett par tiktigt tuffa bataljer med motståndarna å gör det riktig bra
Om "Rio"- Vilmer var bra i förra matchen så va han helt outstanding idag, sicka räddningar, tror att det va runt 10-12 grymma räddningar när motståndarna spelade sig emellan backlinje å målvakt i 1 mot 1 situationer (i 2:a halvlek) å slank nån boll förbi så stod Linus (en av dem svettigaste räddningar jag sett (i 1:a halvlek)) eller Ludde på mållinjen å rensade bort bollen.
Både Linus å Victor å Ludde å Oskar fick slita hårt i backlinjen när motståndarna rullade runt bollen i anfall efter anfall
å tyvärr så åkte vi på en 5 minutare på Oskar (i 1.a halvlek) å då lyckades Häcken peta in 2 bollar
Mitten som bestod av Willle å Alec å Jonte jobbade på så gott dem kunde i hela matchen, strongt jobbat
Sätt till helheten så va Häcken mycket bättre än oss spelmässigt men ändå va vi nära å få med oss 1 poäng
mycket tack vara att killarna/tjejerna kämpar på i hela matchen, grymt jobbat:)
Å vårat mål var ett av dem snyggare, bollen gick som en röd tråd från backlinje te anfallet, jag såg inte vem som startade med det nere på våran planhalva men utanför deras straffområde slog Alex slog en boll vidare till Tilda (eller va det tvärtom?) som i sin tur frispelade Alec som enkelt rullade in bollen medans backarna å målvakten va å köpte korv:)